söndag 5 oktober 2014

Mina barn, mitt allt

Det gör ont i hjärtat när Henke berättade att när han nattade Petter nyss så hade lilleman sagt att han inte ville gå på dagis för han får inte vara med och leka. Stora tårar hade rullat på kinderna.

Älskade barn! Jag önskar att jag kunde skydda mina barn mot allt ont. Att de aldrig skulle behöva uppleva utanförskap, mobbing och ledsamheter.
Jag älskar er! Mer än ni någonsin kan förstå. I en evighet och tillbaka <3






4 kommentarer:

jessica sa...

åh det gör alldeles ont i hjärtat när jag läser..precis så var det ju för N på dagis och oj vad man sliter ont. Man fattar inte hur ont det gör förrän man sitter där och ser sitt ledsna barn. Vi hade samtal med personal som faktiskt såg problemet och jobbade hårt för att få med henne i gruppen. Hoppas ni kommer någonvart snabbt snabbt. Kram

Only me sa...

Ja det är hemskt. Hade ett bra samtal med personalen igår och det kommer nog bli bra faktiskt. Det finns nog flera orsaker till att han är ledsen varav kanske dagisbytet är en, att han först nu insett att han inte kommer gå på Gimle mer. Plus att det är svårt att komma in i m killarna på 5 år. För han har ju kul på dagis men vissa saker är sämre.
Kram <3

Unknown sa...

Hoppas det ordnar sig för moster lille vän. Kram :)

Only me sa...

Det gör det nog syrran <3
Kram!