fredag 4 september 2015

Åhhh så stark... Ehh

Känner redan nu att morgonens skivstångspass inte kommer gå obemärkt förbi om jag säger så... Benen är redan stela.
Jag har ju legat i ordentligt med träningen senaste tiden och försökt få till 4-5 dagar med träning. 4 med styrketräning och en med kondition. Har känt mig ok stark. Fram tills i morse ;) Att fila på med statisk träning koncentrerat till en muskel i princip under flera minuter är en helt annan sak än vanlig styrketräning som mer går ut på att bygga stora muskler hellre än uthålliga.
Så, första halvtimmen av passet var hell på riktigt. Kände mig svag, vimmelkantig och på gränsen till jag ger upp!
Nu gav jag ju givetvis inte upp, det är inte min grej, och det vände faktiskt sen. Så från att tänka att jag nog får lägga skivstångspassen på hyllan till att ändå känna att jag kör på nästa vecka oxå.
Får väl helt enkelt ta vecka för vecka och låta kroppen berätta om det funkar. Inser ju att det kanske inte kommer gå att hålla igång träningen lika intensivt som nu hur länge som helst heller.

Äntligen helg! Fick Henke att köpa en påse lösgodis med mängder av lakris till kvällen :) har mulat i mig några stycken men mår så jäkla kasst efteråt. Mitt blodtryck går i taket och det känns som blodet kokar. Hemskt! 

I helgen ska vi rensa bort blommorna som står ute, skörda morötterna, palsternackorna och rödbetorna och allmänt avsluta årets trädgårdssäsong.
Känns ok. Nu är det ändå bara rått och kallt ute.

Tänkte även försöka rensa lite inne. Städa och feja. Nåt vi helt saknat inspiration för senaste tiden. Och det syns...
Tänker även baka lite surdegsbröd och håller som bäst på att mata ett par surdegar som börjar morra lite lovande nu :D


Ser fram emot torsdag då vi ska morsa på en alldeles speciell person. <3
Så spännande!
Sen får vi se om vi kan besluta om en annan sak som i så fall kommer innebära förändringar på sikt. Spännande tider!
I övrigt jobbar jag lång vecka till veckan, måndag till söndag. Tänker därför inte göra något annat än sånt som jag känner att det ger mig energi i helgen. Energiboosta! Med andra ord, dra mig undan, vila, pyssla i hemmet. Socialisera, eventuellt men troligen inte så som det känns nu. Vill nog vara med familjen bara.

Så, nu tänker jag knata upp till sängen och knoppa några timmar. 
Ha en fin fredag <3

Inga kommentarer: