torsdag 17 mars 2016

Veckan som snart gått

Men himmel! Jag hinner verkligen inte uppdatera vidare mkt här ;) Läser knappt bloggar längre, eller inte alla varje dag, kommenterar inte heller i bloggarna knappt. Över huvudtaget sitter jag inte med mobilen när Selma är vaken. Då får hon hela uppmärksamheten. Jag har fullt upp med att gosa, mata, byta blöja och jollra med min lilla Silleripp <3
Hon har blivit så mycket mer vaken när hon väl är vaken :) Hur kul som helst! Hon försöker prata, skrattar (utan ljud ännu) och försöker härma hur jag rör munnen. 
Vi brukar ligga i babygymet och Selma sprattlar som en fisk på torra land. Det är tydligen väldigt kul att ligga och titta på allt.

Har även varit ute och promenerat de flesta mårnar. Skönt att komma ut en stund och framförallt välbehövligt för jag är verkligen inte i någon form. Har haft träningsvärk i ryggslutet vilket bara betyder en sak, vanliga hederliga promenixer är tydligen nog arbetsamma än så länge.
Längtar dock till gymmet ;)


I måndags fick jag och Selma besök av Therese, Emil och sötnosen Lowa :)
Det är så kul att vi ses lite oftare så jag får följa Lowas utveckling :) Hon blev så glad när hon såg Selma <3 
Längtar tills de är så pass stora båda två så att de kan leka med varandra. 
Köpte en Bumbo-stol och småkläder av dem. 
En sån här fast en blå :)

I tisdags åkte jag, Petter och Selma bussen till sjukhuset och hälsade på på mitt jobb :) 
Så jäkla kul att träffa alla :) Ska sanningen fram så saknar jag mina jobbarkompisar och jobbet. Jag har ju faktiskt det roligaste jobb som finns och mina jobbarkompisar är topp! Kändes dock som att jag var lite disträ för det var många som ville gratta, prata och titta och jag blev rätt kluven. Hoppas ingen kände som jag inte brydde mig för det var verkligen inte meningen men det blev lite mycket på en gång <3
Vi var med på eftermiddagsfikat och surrade surrade surrade. 
Selma sov sig igenom nästan hela besöket och gjorde inget vidare väsen av sig. Petter blev bästis med Peter så han surrade väl hål i huvudet på den stackarn ;) 
Fick en helt underbart fin filt till Selma i gröt <3 Fantastisk. Den ska jag lägga i hennes spjälsäng :)

Här är filten. <3

Igår fick jag besök av Magda på förmiddagen. Lite kafferep direkt från morgonen :)
När hon åkte strax före kl 12 blev det akutbrådis att byta skitblöja, rejseramma Sillerippen och borsta Petters tänder och sen skubba som fan för att hinna med en buss in till stan. 
Petter hade en tandläkartid strax före kl 13.
Tycker dessa resor med buss är rätt gruvsamma just nu. Man vet ju aldrig när barnet i vagnen drabbas av akuthunger eller annat brådskande ärende som resulterar i avgrundsvrål. Får svettattacker bara av tanken ;)
Men det gick bra. Både bussresan ner till stan, tandläkarbesöket och resan hem. Selma sov sig genom allt och Petter gapade som en vikarierande fågelholk. Han fick beröm för att tänderna var bra skötta och vi fick veta att det minsann kommit hela 6 nya tänder (4 st längst in och 2 st som ersätter tänder som ramlat ur). 


På kvällen fick jag ett infall och bakade, inte bara en sort utan två o.O
Det första var mördegskakor doppade i choklad och kokos som skulle se ut som igelkottar men som Henke kväkte ur sig såg ut som råttor. Bussigt ;)
Sen gjorde jag chokladdoppade kokosbollar som smakade på pricken som delocatobollar! Gott!


Idag har det tydligen varit sovdag för Selma. Känns som hon sovit hela dagen. Vi lekte lite i babygymet på morgonen innan promenaden men sen har det varit bara sova, äta, skita, repeat ;)

I morgon är Henke ledig så vi ska städa här hemma. Helgen blir helt jävla upp och ner. På lördag har Henke utbildning hela dagen så jag är själv med Petter och Selma. Suger helt sjukt mycket faktiskt. Har inga planer och vet inte om jag har nån lust att hitta på nåt heller för på söndag ska jag träffa några tjejer och ha pyssel och lite så. Just söndagar är ju min heliga städdag så i ärlighetens namn är jag smått störd över att den inte blir av. Det går lixom inte förklara för andra hur viktig den är för mig och att den inte går flytta till en annan dag som kompensation. Så ja...
Jag ska såklart åka dit för jag vill umgås och ha kul. Faktiskt. Men det är lite jobbigt.
Sen är det ju såhär, jag har svårt för att umgås planerat. Alltså när man bokat ett datum långt i förväg för jag vet ju aldrig hur min energi är den dagen och som regel har jag så mycket ångest över att jag lovat komma att jag är helt dränerad redan innan. Känner att det är så nu med. Men jag ska dit! Jag vill dit! 
Jävla jävla jobbigt detta med att socialisera :(




5 kommentarer:

Jennie sa...

Jag hörde du fick en härlig spikmatta när du fyllde år. ;) lägg dig på den så får du känna så skönt det blir för träningsvärken. *peppa* haha. ;)

Superfin filt verkligen! ♡ så mycket fina saker hon får lilla Selman. ♡

Only me sa...

Haha ja jagfick ju det av en riktigt go vän ;) Så den funkar på träningsvärk alltså? :D

Ja verkligen jättefin ;) Hon är bara 6 veckor men redan bortskämd, älskade barn ❤️

Jennie sa...

Haha ;) jag tycker den är fantastisk rim all sorts värk och spänningar. :) musklerna får ju en härlig blodgenomströmning. Funkar även att lägga huvet emot om man har huvudvärk osv. :) Du kan ju ha en tunn tröja eller tygbit emellan första gången du testar om du vill. :)

Anonym sa...

Men Cicci vad du kämpar på!! Kul att läsa din blogg o hoppas ni kommer hit i sommar, mycket o surra om du o jag!! Kramar från A-L

Only me sa...

Ja men det ska vi se till att göra <3 saknar dig!
Kram