fredag 18 mars 2016

Ett blä-inlägg!

Alltså :| Känner mig så jävla trött less och irriterad. 
Har en inre stress som inte går att förklara och jag vet inte över huvud taget hur jag ska bli av med den.

En annan sak som stressar mig är katterna. Sen vi flyttade hit har de blivit så jäkla rastlösa. De vill gå ut men ska in efter två minuter. Den ena vrålar som en jävla idiot tills man öppnar och den andra krafsar på fönstren så de blivit repiga.
De river och klöser på allt! Till och med på nya tapeten uppe. 
Jag har försökt tänka att det blir bättre när de bott in sig men det blir fan bara värre! 
I fjäl var det ju lugnt ute. Då gillade de att gå ut. Här är det trafik, ungar som leker, mängder av andra katter mm mm. De vill helt enkelt inte vara ute här samtidigt som de inte vill vara inne heller.
Funderar allvarligt på att försöka omplacera dem för detta är fan bara jobbigt för oss alla!

På tal om jobbigt så är det mesta det just nu. Vet inte hur i helvete framtiden kommer se ut men som det är med allt just nu kommer det inte fungera. Usch!

2 kommentarer:

Jennie sa...

Men då ♡ skicka gärna ett skitsms om du känner för det. ♡

Vad himla trist med katterna då. :( våra springer också ut och in som besatta. Det är för kallt, blåsigt, blött, äckligt, för ljust osv osv men ut ska dom. Det är väl för att de är just katter. Ni kan inte få till en lösning liknande vår då, med kattlucka i nåt fönster eller så?

Only me sa...

Vi har inget fönster som går att föra om så som ni gjort. I vardagsrummet är det endast altandörren som ens går att öppna.
Dessutom är det flera andra katter som är här utanför som försöker smita inn vi råks på att ha öppet en stund så der skulle ändå bli problem med dem.