fredag 22 augusti 2014

Glad låda

Helt borta tydligen. Nyss ringde kvinnan som har företaget Glada Lådan. Har beställt och betalt för en Glad låda och den skulle hämtas idag. Totalt bortglömt.
Fick panikringa Henke så han får reda ut detta.

Glada lådan är ett företag som säljer mat producerad i Jämtland/Härjedalen. Jag beställde en kasse som innehåller 1 kg ekologisk köttfärs, 600-700 g öring/regnbåge, 500-600 g fläskytterfilé, 12 ekologiska ägg, en surdegslimpa, grönsaker och nåt mer, minns inte.


Ja jävlar! 

Mår kasst! Har haft ångest idag. Paniken över att inte höra hemma någonstans och att inte vara omtyckt, att jag är störd, dålig, hemsk, är jobbig. Önskar att jag bara var en sån som var tyst och inte märktes. 

Jag tycker inte om mig själv. Alls!

8 kommentarer:

MammaTill2 sa...

Åh, du får berätta vad du tyckte om den där glada lådan sen :) Jag har funderat på att köpa exakt den där lådan :) Känner till viss del igen mig i det du skriver, vill ha en förändring men vad/hur?! Passar inte riktigt in någonstans. Kram <3

Only me sa...

Det var superfräscht allt i den :) Glad! Älskar att handla och äta mat från omgivningen runt här. Fick med broccoli, morötter, nån lila form av rova eller så (har inte en susning om vad det är), squash, persilja. Plus köttet och fisken å äggen. Nu ska jag planera mat!

Ja usch vad jobbigt det är :( vet inte vad jag ska ta mig till. Funderade på sjukskrivning men vad löser det?! Är ju inte sjuk bara udda och knäpp.
Om man ändå hade någon talang som det gick utveckla till något att försörja sig på.

Kram <3

MammaTill2 sa...

Mumsigt :) Måste köpa lådan och bli glad jag med :D ;)

Ja vad fan ska man göra med livet?! Jag känner mig även socialt "bortvald", jag har förvisso inget större behov av att umgås med någon. Men om/när jag vill så känns det som att jag inte har någon att socialisera med. Äh vet inte, men är väl störd helt enkelt. Kram <3

Only me sa...

Precis så jag oxå känner. Man blir ju ledsen när man inte blir tillfrågad när det ska lunchas, festas what ever även om svaret oftast är nej.
Just nu känner jag mig så jävla ensam och utanför på jobbet och jag vet helt ärligt inte om jag orkar försöka mer heller.
Tur att jag har dig och några fler tokar som trivs m mig <3 Kram!

MammaTill2 sa...

Precis så är det! m jag nu blir tillfrågad om något så i första anblicken känns det lockande, men ju närmare man kryper den tänkta aktiveringen ju mer stressad känner jag mig och avbokar 9/10 gånger allt :/

MammaTill2 sa...

Och detsamma, skönt att ha någon som man inte behöver försöka framställa normal inför utan kan vara sig själv och ändå ff vara omtyckt ;) <3 <3

Only me sa...

Ja det är samma här. Men det betyder ju inte att man automatiskt aldrig vill. Just nu känns det som jag skiter i allt och bryr mig om er som finns alltid <3
Finns ingen mening att hoppas på att bli tillfrågad för jag blir hellre ärligt tillfrågad om att delta än att bara få frågan för att folk ska vara snälla.
Du är mkt viktig för mig <3

MammaTill2 sa...

Exakt!! Du är lika viktig för mig finaste vän <3