onsdag 11 maj 2016

Studshelvete

Alltså det här med studsmattor... Visst, det är bra att ungar rör på sig men jag tycker helt ärligt att det finns bättre sätt att göra det på. Vi har, och kommer inte, skaffa en studsmatta och ikväll fick jag ännu en anledning till varför vi inte ska ha någon.

Petter har varit hos en kompis, som tydligen har studsmatta. Han kommer hem och gråter floder. Det visar sig att han och kompisen studsat samtidigt och Tada! Studsat ihop! Jävligt otippat. 
Petter slog i munnen på kompisens huvud (han hade tydligen hjälm) och kommer hem såhär;

Jamen bra! Jävligt bra! Tanden är inslagen men det är omöjligt att säga om tandroten är avslagen eller om han slagit ut hela tanden. Den sitter, tro det eller ej, fast. På 1177 kunde de inte göra något alls. Jourtandläkaren slutade kl 17 😳
Ja så i morgon får Petter vara hemma från skolan för jag måste försöka få en jourtid hos käftis med honom så de kan kolla att allt ser ok ut därinne. Tänker främst på att det faktiskt ligger en sprojlans tand under där nånstans som kan ha tagit skada (troligen inte men vem vet).
Blir så less! Och så tycker jag synd om Petter såklart. Lillgubben har ju så ont 😔
Inte får han äta något förrän han fått tanden kollad heller och jag som bakat en pinocciotårta ikväll 😔
Älskade barn ❤️

I fortsättningen har Petter lovat att inte studsa på studsmatta och OM han ska det så ska det 1) finnas vuxna med och 2) vara en och en på mattan åt gången.


4 kommentarer:

Unknown sa...

Stackaren😢

Only me sa...

Ja huvva 😔 Så ont han hade (antagligen har när han vaknar) 😢 Älskade lilleman ❤️

Jennie sa...

Nej men lilla vän! ❤😳 fy så hemskt det ser ut! Stackare 😣

Only me sa...

Ja huvva det ser hemskt ut. Idag har han inte ont, tack och lov, men vi ska till tandläkaren snart. Vill få han kollad så de nya tänderna är ok ❤️