söndag 28 december 2014

Dödsångest

Idag kunde varit vår sista dag. Efter en sväng till Hackås på vägen mot stan fick vi möte. På vår halva av vägen. Den mötande bilen körde om och hade väl kanske inte riktigt koll på läget?! 
Hur som helst, Henke pallnitade och då får vi sladd. Flera gånger. Med kanske 10 meters marginal kom mötet in på sin sida.

Hoppas att den som körde fick dödsångest för det fick jag!
Hade vi frontat med mötet känns det inte som utvägen varit annan med tanke på att vi höll ca 100 km/h och mötet minst lika.

8 kommentarer:

Jennie sa...

Fy fan, jag ryser! Vissa ska faan inte sitta bakom en ratt, det är läskigt det där att man aldrig vet vad man möter på vägen när man är ute. Så himla bra att allt gick bra! Hoppas verkligen föraren insåg vad han höll på att ställa till med! KRAM <3

Only me sa...

Ja det är verkligen otäckt! Man tror att man är odödlig, att man inte kommer vara en av de som finns i statistiken, men vad vet man?!
Känns skönt att allt gick bra samtidigt som jag blir illamående när jag tänker på hur det hade kunnat sluta. Tänk om den mötande fått sladd också?! Huva.

KRAM!

Jennie sa...

Jamen usch :( Det som är "bra" med en sån här upplevelse, iaf för mig, är att man blir ännu mer uppmärksam och får mer risktänk i trafiken.

Only me sa...

Ja kort sagt, man blir ännu fegare ;)

Jessica sa...

Otrevligt!!

A-K sa...

Huff! Vissa borde som sagt inte få vistas på vägarna, tur att de gick bra iaf. När vi åkte från Alanäs till stan idag, blev vi omkörda av vissa idioter som säkert hittat körkortet i cornflakespaketet:@ snörök å jävligt, två stycken som körde om oss hade dessutom släpvagn, å då körde vi iaf 100. Folk e fan dumma i huvet på riktigt!

Only me sa...

Ja Jessica, det var sjukt otrevligt! Får fortfarande kramp i bröstet när jag tänker på det :(

Nä A-K, så är det. Blir så förbannad på folk som kör över sin förmåga. Att det ska vara så svårt att tänka till liksom?!

Unknown sa...

Läskigt. Ja man får vara beredd på det mesta som det verkar.