tisdag 3 november 2015

Världens goaste Petters dag

Idag fyller världens goaste Petter 6 år <3 Helt otroligt att min lilla "bebis" redan är så gammal! 
Vi började morgonen med att snoggla lite i sängen innan det var dax att stiga upp och sen fikade vi tillsammans.
Efter lunch på skolan hämtade vi hem honom och han fick öppna sina paket. Det är sååååå kul att se honom för han blir glad för bra precis allt han får. I första paketet låg exempelvis tre par boxershorts och de var så bra att han var tvungen att krama dem lite O.O Hahahaha. Sen fick han en nattlampa som ser ut som en gosedjursräv som har massa små lampor som lyser upp i taket och bildar en stjärnhimmel. Jättegullig. 
Bästa idag var en låda med lego, nån bil med en båt och trailer som han spanat in ett tag. Han var helt i extas över det paketet :D


Utöver de paketen så ska han och Henke åka ner till Stockholm på fredag och bo på hotell tills på söndag och på lördag ska de på Monsterjam på Friends arena :) 


Har varit på Diös och valt ut tapeter idag. Kan ni förstå vilken tur man kan ha?! Vi får hela lägenheten utom yttre hallen omtapetserad :D Det kommer bli så jäkla fint här hemma när det är klart. Det kommer dock inte bli förrän efter nyår.

I övrigt har denna dag gått åt till att röja vidare bland kartonger och jox. 
NU kan man börja ana ett hem. Alla rum uppe är i stort sett klara. Ska möblera om och hänga lite på väggarna på Petters rum bara.
Köket är klart och vardagsrummet ska det upp lite grejer på väggarna och piffas i. Sen är det väl rätt ok.

Några halvdana bilder så ni får en uppfattning om hur vi ligger till kommer här :D


Äntligen kan man faktiskt få unna sig lite slappande i soffan :)



Har haft lite tårtkalas för Petter nu i kväll.
Eftersom vi just flyttat blev det inget organiserat utan Pappa kom förbi och Erik med barn kom. Svängde ihop en choklad-tårta med grädde och dem var tydligen god :)
Petter fick jättefina presenter och var såååå glad för att uppvaktningen :D 

 

Utöver Petter så fyller även mamma år idag :) Hurra till henne. Tyvärr kunde hon inte komma eftersom hon olägligt nog blivit ordentligt sjuk men vi får ses nån annan dag och gratta istället.
Sen fyller ju gostruten Oline år och Henkes brors tjej. Man kan säga att 3 november är ett poppis datum att fylla år på i vär bekantskapskrets ;) haha

3 kommentarer:

Jennie sa...

Snygga köksstolar! Mamma och pappa har sådana också och de väger bly! Sköna att sitta på också. :) Det kan ju knappt bLi mer perfekt än sådär, den fina lägenheten på helt rätt ställe som dök upp bara sådär och dessutom tapetserat som ni vill. <3

Grattis till stora killen i efterskott <3 hoppas det går bra för honom i nya skolan. :)

Only me sa...

Men den här kommentaren hade jag missat x|
Ja jättefina är de :) Snarlika dem ni har ju :)
Känns som vi haft sån osannolik tur med precis ALLT när det kommer till flytten. Perfekt lägenhet, nya tapeter, huset uthyrt så vi slipper dubbelhyror i två månader mm mm. Är så tacksam!

Han tackar <3 ja herregud, han älskar sin nya skola! Så himla kul att han verkligen stormtrivs redan.

Jennie sa...

Men så skönt att ni slapp dubbla hyror! :D