söndag 1 november 2015

Skevt

Fy fan, nu börjar det på att vara ett gäng skeva människor som bor här xD
Allt plockande och uppackande och skruvande av möbler mm mm tar ut sin rätt på folk av måndagsexemplarmodell. 
Bra är att nu kan man gå in i vardagsrummet. Det är några kartonger kvar men på grund av att vi köpt för få gångjärn till dörrarna på nya skåpen så har vi inte kunnat plocka ur dem ännu -.- sååå tröttsamt att upptäcka en sån fadäs faktiskt.

Vardagsrummet i morse :/

La ut annons på Facebook om någon hade gångjärn att sälja och det var flera fantastiska människor som hörde av sig. Tyvärr passade inte gångjärnen vi fick tag på så i morgon när Petter slutat skolan åker vi till Ikea och skaffar de där jäkla gångjärnen. Det är några saker till som vi behöver så vi får passa på att köpa dem med då. 

I övrigt består morgondagen av massor med fixande. Antennkablar, Diös (vi få omtapetserat i nästan hela lägenheten och måste fixa lite grejer m Diös innan), Mio mm mm. Så, vi har som man brukar säga, häcken full. 
Är jäkligt glad att vi har tagit semester måndag och tisdag för att ha lite mer tid att fixa.

På tisdag fyller ju dessutom Lilleman 6 år så då måste vi ju fixa med lite tårta och sånt <3

Kanske dax att uppsöka JB för lite pulver. Ska följa Petter till skolan i morgon. Första dagen i nya klassen :)
Julia ska åka buss och kommer slippa kliva upp i ottan för att åka med mig hädanefter. 
Apropå Julia, idag fick vi en hint om hur mkt vi kommer se av henne i framtiden... Hon och hennes kompis (som sov här i natt) gick ut i förmiddags och sen kom Julia hem vid 15-tiden. Haha, känns fantastiskt! Såhär ska det vara att vara 16 år, man är aldrig hemma utan hänger med vänner så fort det går :D

Just ja! Sista dagen på tresiffrigt :) i morgon kliver vi ner på tvåsiffrigt. Overkligt! Tiden rusar, snart är hon ju hä, vår Lill-kno


3 kommentarer:

Jennie sa...

Haha vad drygt att åka till IKEA bara för några gångjärn x) nu var det ju mer ni skulle passa på köpa men ändå. :D Skönt att ni tagit ledigt, det tar ju en väldig tid att få upp och fram saker där de ska vara och allt skräp som blir av kartonger osv som ska iväg. Och slut blir man. Smart drag. :)

Har Hjördis kommit hem? :/

Only me sa...

Haha ja fy sjutton det sög verkligen men nu fick vi ju hem allt vi skulle ha i varje fall :)

Japp, igår kom hon hem. Julia och några av hennes vänner var ute och letade och tillslut hittade de henne :)

Jennie sa...

Åh vad skönt :)