måndag 30 november 2015

Bagare

Tjo hej! 
Idag var jg till barnmorskan igen. Ett jävla rännande kan man tycka ;) denna gång var det en kontroll för att se så att magen växer som den ska. Lill-knoen ligger nämligen i tvärläge så måttet måste anpassas efter det.
Allt såg bra ut och hjärtat galopperade på i den takt det skulle :)

I går var det bakning för hela slanten.
Julia och Petter var först ut med pepparkaksbaket :) Det kavlades, stansades och skrålades till tonerna av Lars Vegas Trios julskiva som traditionsenligt spelas vid det årliga julbaket :)









När barnen bakat klart var det min tur att baka lussekatter. Fick lite hjälp av Henke att rulla katter :)
I år gjorde jag även bullar fyllda med en kräm av riven mandelmassa, smör och kanel. Nomnom :D




På eftermiddagen var det dax för besiktning och elavläsning i huset i Fjäl. Skönt! Nu är nycklarna överlämnade och vi är klara med allt som rör det. 
Blev dock en sen middag tack vare att besiktningen skulle vara kl 16. Jävla dum tid tycker jag men...

Julia och Petter avrundade kvällen med att fixa ett pepparkakshus :)
Ska bli spännande att se hur länge det får stå intakt innan nån av kattorna vräker det i golvet. De var på det redan igår kväll...
Jäkla små-huliganer!
Båda två är så jäkla uttråkade att de rejsar på mattor, klänger i fönster, puttar ner grejer från hyllor, kort och gott, de jävlas. Ändå vill de inte gå ut. Det är tydligen livsfarligt att vistas ute här o_O
Fegskitar. Maja är till på köpet så jäkla pimpinett så hon sitter inne och spretar med tårna om det blivit fuktigt på tassarna xD haha fuldjur!

Nä, nu är det dax för lite serieglåming i sängen innan det är dax att vika in för ikväll :)

Inga kommentarer: