söndag 3 januari 2016

Snarkare

Jösses, trodde aldrig det skulle bli varken det ena eller det andra gjort idag så trött och slitet som denna dag började.
Har tydligen fört ett jävla liv i natt om jag ska tro Henke och Petter. Har helt ärligt ingen anledning att tvivla heller eftersom det känns som jag snarkat ner hela trynet i halsen. Fattar ni vilken nivå mina snarkningar ligger på då?! Jag har ont! Känns som jag suger in allt i omgivningen och sen fräser allt genom snorhornet på utvägen. 
Nog för jag smånjuter åt det faktum att hämnden är ljuv osv med tanke på hur många gånger jag fått legat vaken och haft panik över Henkes snarkande, men jag vet inte om jag tycker det är så värst värt det faktiskt. Är ju mer död än levande efter en natt av hårt stockdragande än om jag lyckas somna mellan två av henkes snarkningar vanligtvis.

Klev i varje fall upp före åtta i morse och hann i princip ner till soffan innan jag brann av som en sten och vaknade av att jag snarkade till så väggarna vibrerade vid 10-tiden.
Käkade frukost halv tolv och hade där och då tappat hoppet om att få något gjort hemma. Men på nåt vis kom det energi ur de där tre rostade mackorna för hux flux var alla sängar renbäddade, badrummen skurade från golv till tak, inkl lite hederligt SuperMario krafsande i halvtäta avlopp (tycker som lixom att det är lite småkul att dra ut rejäla hårbollar ur avloppsrören), dammtorkat, dammsugit och skurat golv och torkat alla skåpluckor och städat köket. Givetvis har jag haft hjälp, fattas annars, jag är smidig som en valross och har kondis som en lungsjuk anjovis. Det går inte fort för mig när jag gör saker. Men med fin hjälp av mina älsklingar så fixade vi allt på rekordtid :)

Nu sitter jg med Petter och Maja i soffan och myser. Får sån härlig energi av att ha ett rent hem och lugnet som infinner sig när jag vet att det är städat går liksom inte beskriva. 

Här är en bild på sötaste farfar från igår ❤️

2 kommentarer:

Jennie sa...

Åh jag älskar farbröder, de är så gulliga på nåt vis. Haha :D de flesta iaf.

Du har stått i bra, hoppas du inte blir alltför sliten till veckans jobb nu bara. Men det ÄR en fantastiskt känsla med nystädat.

Only me sa...

Haha ja de är gulliga :) jag gillar gamlingar över lag, de har så mycket att berätta om man bara tar sig tid att lyssna ❤️

Ja alltså det ger mig mer energi att få städa och hålla rent än att bara ligga i soffan och dröna. Mina söndagar är på sitt vis min uppladdning av batterierna just för att städning ger mig energi. Därför vill jag sälla planera in socialiserande på söndagar eftersom jag vet att jag måste få dona i min takt. Ibland hinner jag inget annat på hela dagen.