lördag 2 januari 2016

Lättantändlig

Ngaaaaah! Så jävla kort stubin idag. Känner mig så stressad invändigt och helt utan någon som helst anledning. Har liksom inget tålamod med någonting.
Har blivit rejält less på Petter flertalet gånger idag. Dels har han kommit in i nån form av period av bebispratande. Det får mig att tända på alla cylindrar när en 6-åring pratar som en tvååring. Sen lyssnar han ingenting. Drar i Maja som fäller ut varenda klo hon har och fäster sig i möblerna. Avskyr ljudet av kattklös på möbler och mattor. 
Sen är han allmänt högt och lågt och tjatar, pratar, hoppar och lever om. 
Känner mig stressad över att vi borde hälsat på fan och hans moster nu när det varit några extra dagars ledigt. Det har ju inte blivit av. Eller jo, vi har hälsat på eller blivit påhälsade. Idag var vi till Storhögen och hälsade på farfar. Jättetrevligt verkligen men så jäkla tröttsamt oxå.  Men det är ju flera vänner som borde hälsats på. 
Samtidigt så har vi ju det här med min energi till socialiserande. Som jävla vanligt. Jag har inte orken att hälsa på vänner/familj varenda lediga dag vi har. Det är nog jobbigt att behöva åka på affären oftast. Känner mig stressad över att jag klyvs mellan att vilja men aldrig har ork. Skitjobbigt faktiskt! Antar att det är extra smått om energi just nu när jag är smällgravid. Det blir nog liiiiite bättre när Lill-knoen anlänt.

Annat som gör att min stubin är kort är denna jävla nästäppa! Fy helvetes jävlars skithelvete! Är så less på att känna det som jag ska kvävas av att hela jävla huvudet känns täppt. Det är ju inte så att det varit nästäppa bara ett par veckor heller utan det kom redan i typ v 16. Dessutom känns det som mina egna pattar ska rulla upp över snoken och kväva mig när jag ska sova. Magen trycker upp allt i ansiktet. Jävla gnäll jag vet men det är inihelvetes irriterande att aldrig kunna andas som folk.

Sen är det 100 grader varmt här inne och jag får inte ställa upp dörren för då fryser alla andra ihjäl. Förstår dem, vanligtvis är jag ju värsta fryslorten av alla. Men nu sväller jag direkt från morgonen. Svullnaden gör dessutom att jg blir ännu mer täppt i snoken :(

Hoppas att det är hyfsat lugnt på jobbet nu under mina två sista veckor för jag har helt och hållet noll tålamod till att stressa mer. Känns som en evighet innan jag slutar jobba och ägnar dagarna åt att vila. Nattsömnen är helt fucked upp nu. Kan knappt sova alls på nätterna så att kunna vila på dagarna känns som ett nödvändigt ont snart. 

Sorry klaget! Men så är det nu. Just idag. Jag är inte färdig med graviditeten, den vill jag fortfarande vara med om så det är inte så att jag mår jättedåligt precis. Det är bara det att jag behöver vila.

Bäst att lägga ner skrivandet för nu. ;) 

3 kommentarer:

Jennie sa...

Åh ja fy fan denna nästäppa höll jag på att bli galen på jag med. x( Och det var ju verkligen också BARA de nässprayer som man inte skulle använda så länge som hjälpte också, jag testade flera olika sorter av såna där allerginässprayer som man kan anvönda hur länge som helst, men det funkade ju skit. Så tillslut blev det vanlig spray ändå så jag inte skulle bli galen på riktigt. Jag tänkte att, visst, blir jag beroende av nässpray så får det fan vara hänt bara jag slipper vara täppt just NU. ;)

Kram på dig, snart ör det över <3

Only me sa...

Ja faktiskt är det nästäppan och att svälla invärtes i lederna som jag tycker är jobbigt med att vara gravid. Har liksom noll andra krämpor och mår ju egentligen bra. Om det inte vore för de två eländigheterna. Det är ju mkt pga nästäppan det är så svårt att sova oxå. Vilket gör att man är trött som en jävel hela tiden.
Jag skiter helt i stt man inte ska använda nässpray så mkt. Det går ju inte existera om huvudet är svullet som en fullmogen finne. Jag kör på med Otrivin mentol. Det är inte så att jag sprayar flera gånger om dagen heller utan morgonen och till natten typ.
Men men, det är ändå mysigt med magen ❤️ Tycker om att vara gravid :)

Ja snart så :) nu har vi det allra mesta hemma. Fattas lite kläder men vi ska ut på klädjakt när jag gått på ledigheten. Sen har jag ingen amningskudde men jag tror det kan gå utan faktiskt. Har andra kuddar som går att använda :)

Kramar ❤️❤️❤️

Jennie sa...

Ja jag sprayade mest till kvällen också så jag skulle få sova skapligt. Det är bra skjuts i de där små flaskorna. :)

Jag har kört med en vanlig huvudkudde som amningskudde hela tiden, det har funkat fint. :) Kanske skulle hållningen vara bekvämare med en tjockare kudde som en amningskudde. :P Men det funkar. :)