lördag 17 oktober 2015

Drar ihop sig

Nu börjar det dra ihop sig för flytt. Ska bli så jäkla skönt! I helgen ska vi på allvar packa och städa ur de skåp som blir tomma. Att städa ur ordentligt på de ställen som inte kommer användas mer är så skönt för då försvinner några saker från att-göra listan vid flyttstädningen. Och flyttstäda, det är nog bland det tråkigaste man kan göra. 
När man väl flyttat vill man ju liksom inte tillbaka till det gamla mer.

Något av kaoset som råder just nu

I onsdags var Petter och Henke och hälsade på i Petters nya klass :) Oj som Petter hade trivts :D 
Barnen i klassen var så ivriga på att träffa sin nya kompis och det fanns redan (över två veckor innan han börjar) en stol med hans namn, en hylla att hänga kläder och sånt där. Känns så otroligt välkomnande och ordnat. Just nu längtar Petter hur mycket som helst tills han byter skola. Han trivs inte där han går nu, vilket är tråkigt men ingenting vi tänker rodda i nu när det endast är ett par veckor kvar.

Igår upptäckte jag till min förtjusning att det var kampanj på sängkläder som vi velat ha ett längre tag men som vi inte köpt pga att de är så jäkla dyra. Nu var det halva priset och jag slog till. Ska bli så skönt att krypa ner i mjuka härliga sängkläder. 

Så himla härliga sängkläder m hotellkänsla :)

Dax att kicka igång dagen :) Frågan är bara vart vi ska börja xD

4 kommentarer:

Trollkatt sa...

Vad bra att nya klassen verkar passa för honom :) vi vet ju hur viktigt det där är.

Only me sa...

Åh ja! Det är superviktigt att klassen är bra och att man får vara med. Tyvärr är det vanligt att lärarna inte "ser" att det finns barn som är utanför. För ja, vi vet Paula... Tyvärr :(

Jennie sa...

Nu är det nära! :D Så underbart för er alla <3 Och så fantastiskt för Petter <3 man tycker ju att det borde vara bättre i en mindre skola, där alla syns lite mer. :/

Only me sa...

Ja det ska bli så himla härligt!
Jo man kan tycka det men tyvärr. Känns som det är rätt dålig ordning över lag på nuvarande skolan. Sen är det några elever (inte bara från hans klass) som är stökiga och jobbiga så Petter tycker det är jobbigt av den anledningen oxå.
Men nu blir det nog bra! <3