söndag 19 april 2015

Discobowling och återhämtning

Jaha men vad hände med den här helgen då?! Den tog ju slut hur fort som helst. Iof kan man väl säga att jag bara hade en dags helg för gårdagen var tämligen slitsam.

Fredagens umgänge med vänner från jobbet var riktigt lyckat! Vi strålade samman på bowlinghallen och började med att äta. Sen blev det discobowling så det stod härliga till. Jag började riktigt bra med både spärrar och strikear meeeeeen eftersom jag inte är någon bowlare egentligen och dessutom inte i kombination med öl så kan ni själva räkna ut hur det slutade ;) Rännorna var flitigt använda mot slutet av vår timme ;) Haha.



När vi bowlat klart och jämfört resultaten med varandra drog några av oss vidare in mot stan. Vi irrade runt lite innan vi slutligen landade på Jane Doe. Där satt vi och svamlade om både det ena och det andra. Skrattade, kramades och trivdes.
Fram emot nattkröken drog vi oss upp på Plaza där det var rockbar i grottan (eller kallas den källaren eller nåt nu?!). Hur som haver, fantastiskt! Hårdrocksbandet spelade och vi rockade. Så jäkla kul.


AMEH alltså! Henke har käkat godis så till den milda grad att han hastigt fick slunga i sig ett glas samarin mot halsbrännan han drog på sig och nu har han jordens hicka. Jag stör mig till döds! Vilket irriterande ljud att lyssna på :( Sa åt honom att försvinna härifrån tills han slutat upp med det annars skulle han få en smäll och att bara det hotet borde få hickan att lägga av. Då skrattar han bara åt mig!!! Alltså, hahaha ;) Han tycker tydligen inte att jag är så värst skräckingivande ;)

Ok, åter till helgen. Igår då. Dagen efter bowling, häng med trivsamt folk (både från jobbet och vänner jag träffade ute) och öl. Behöver jag säga att jag inte mådde så värst bra!? Fy hunnan!
Vaknade med huvudvärk som fick ögonen att vända sig ut och in och sen knorvla ihop sig bakom russinögonlock. Blandade mig en treo till frukost och fick nästan, men bara nästan, lubba till toan och vända magsäcken ut och in. Lyckades faktiskt häva det tack och lov!
Låg som ett lik i soffan med gårdagens tryne utsmetat och med håret på ända när momma och mamma kom hem med barnen. Är glad att momma är gammal och redigt glömsk vid detta laget, hon slipper förhoppningsvis minnas vilket jävla kadaver hon hälsade på. ;)
Helst hade jag faktiskt legat inne hela dagen och vridit mig som en mask i bakisångorna men tyvärr fick jag inte göra det eftersom Petter var bjuden på kalas hos en dagiskompis. Jag fick vackert lov att samla ihop mig lite och följa med Henke och lämna honom. Är glad att vi bara behövde lämna honom och inte stanna kvar i varje fall ;)



Idag har jag försökt få tillbaka lite energi. Hade tackat ja till ett event med tjejer från byn idag men ställde in. Orkade helt enkelt inte umgås med människor jag inte känner. Det tar ju rätt mycket på min energi att umgås så som jag gjorde i fredags och det tar framförallt lång tid att återhämta mig rent mentalt. Att orka med människor. Ibland önskar jag att jag var "som alla andra". Som orkar umgås varje dag på helgen. Som inte måste välja en rolig grej för det är då inte säkert att orken till två eller tre roliga saker finns. Men men, sån är inte jag. Lika bra att släppa de kraven nu och bara vara glad att jag faktiskt, för första gången på 9 månader åkte iväg och hade kul med vänner, gick på lokal och socialiserade halva natten ;)


Killen hela dan har bytt däck på Gena, städat ur henne, kollat oljan och allmänt piffat. Tror han tycker om mig litegranna faktiskt ;)

Åhhh jag är så spänd! Har startat två surdegar som jag håller på att mata för fullt nu. Ska baka mitt första surdegsbröd i veckan tänkte jag :) Såg alldeles nyss att de faktiskt börjat bubbla lite nu :D
Spännande!

Nä, nu ska vi ta och glo på ett avsnitt av Bates motell innan det är dax att hoppa i lopplådan :)

4 kommentarer:

Jennie sa...

Haha vad söt hon är Gena :D är det ingen snö alls kvar där nu? Förutom de små högarna som syns.

Verkade vara en jättetrevlig kväll så måendet kanske var liiiiite värt det ändå!? X) vi har hållit uppe nästan lika länge du och jag då, jag var på min sista fest i slutet på augusti, några dar senare, eller kanske t.o.m den natten ;), så fick jag ju en inneboende. :P fast det visste jag ju förvisso inte förrän 5-6 veckor senare.

Only me sa...

Haha ja jag är fortfarande toknöjd med henne :)
Nä vi har i princip helt snöfritt här nu. Tidigare än i fjol.

Haha ja det var värt det :D Såååå kul som det var :)
Ja vi har varit det. 28 juli var sist för mig ;) Herregud alltså xD vi kanske tar nästa fest tillsmans?! ;) hahaha

Jennie sa...

Ja jag tänkte mig ett gigantiskt födelsekalas så grannarna storknar när miniatyren kommit till världen. ;) kollegorna har lovat att ställa upp taxibilar runt huset med stereorna i fullt ös och blinkande skolskjutsskyltar. x)

Only me sa...

Haha åh men det låter bra det ;)