torsdag 2 april 2015

Skit-jojk

Den där jojk-nissen från Melodifestivalen, fy fan vad den musiken får mina horn att växa. Sjukt dåligt! Låter som ledmotivet till Frost typ. Tur han inte vann!
Fattar mig helt ärligt inte på den typen av musik över huvud taget.

Klart slut!

4 kommentarer:

Jennie sa...

Hahahahaha! XD jag har faktiskt inte ens hört den låten ännu. Kollar inte melodifestivalen och lyssnar inte på radion så jag har klarat mig. ;) men jag kan söga att även folk som bor här och där uppe i Mittådalen och runt omkring där han bor, är skapligt less och vill gärna ha en låt där man kan förstå orden.

Only me sa...

Nä fy fan har medvetet försökt undvika hela melodifestivaljippoeländet och det har gått bra men nu på senaste dagarna har de börjat köra den där satans skiten på Rix. Jag brukar lyssna på Morronzoo när jag åker till jobbet. Men sålänge den låter rullar en gång i kvarten får jsg kanske skippa radion på det hela taget.
Förstår att folk blir less!! Det låter verkligen förjävligt! Som om han blir kastrerad utan bedövning typ o_O

Trollkatt sa...

Ah-haha ;-D huga stackarn! Jag har faktiskt hört någon låt med honom men vilken vet jag inte, och min åsikt är motsatsen dårå ;)....jag gillar jojk, men hatar musiken de lägger till den som för att modernisera det hela. En av mina älsklingsartister är ju Mari Boine Persen ända sedan jag gick på gymnasiet, och där är det en del jojk med, men utan discomusik ;).

Only me sa...

Tur att smaken är som baken Paula ;) Jag avskyr sån skrålmusik. Det gör direkt ont i öronen. Lika med weil (stavning?!) som Mariah Carey, Whitney Houston m fl. blir tvärarg. Hahaha