onsdag 1 juli 2015

Roadtrip och semestersvammel

Haha men nu ni, tänkte skrälla till och leverera ett litet inlägg såhär i semestertider ;)

Vi har precis hur fullt upp som helst. Dagarna hittills har endast innehållit regelrätt latande. Inte ett smack har vi gjort. Så himla skönt! Vi har noll planer för semestern. Inga resor inbokade. Det finns inget förutom några tidsbokningar för bl.a brynfix och träff med nån kurator på RVH inlagt i kalendern.
Jag gillar att ha semestern sådan. Att det inte är massa saker inplanerade. Saker som jag måste stressa upp mig över vilket i slutänden endast kommer leda till att jag tappat lusten helt eftersom jag analyserat sönder vad som kommer hända, vad som kan hända, vad som inte kommer hända. Det är bättre att ta saker och ting utifrån dagsformen.

Idag har jag dock en inplanerad resa framför mig. Ska snart stila till mig lite och sen hoppa in i bilen och brumma sisådär 23-24 mil (nånting) och hälsa på Jennie. Åhhh vad jag ser fram emot det! Att få träffa henne och prata prata prata och såklart, få träffa lilla goknulen Linnea <3
Denna resa har inte tagit någon energi att ha planerad. Den har enbart gett mig längtan och förväntan.
Det är ju flera år sen jag var dit sist (typ 3 år eller nåt sånt) och vi hade en riktigt rolig kväll som började med laxcheesecake och vin, massa surr, sjungande av gamla låtar från början av 90-talet och avslutades med en blöt kväll i Funäsdalens nightlife. Vaknade med tungan fastklistrad i gommen bredvid Tilt som låg som en korv mellan mig och matte i sängen :) Vi skrattade så vi dog när vi hittade Jennies kjol ute på gräsmattan och än idag kan jag inte fatta hur det gick till. Väldigt oklart ;) hahahaha.


Nåväl, strax ska jag ta och åka.

I övrigt har semestern inte inneburit mycket socialiserande. En träff med Critte och Therese på stan (chockade både Therese och mig själv när jag tackade ja till hennes fråga om jag ville hänga med på stan och shoppa) i lördags som avrundades med lunch på Pause är väl ungefär allt. Vi bjöd hem dem på middag också. Så hela lördagen hade vi trivsamt sällskap.
Henke gick ut och drack öl med några kompisar på kvällen så jag passade på att läsa en bok jag köpt. Semestertider är bokläsartider. :)

I morgon ser det ut som det kommer lite sol och värme igen :D Fantastiskt! Bikinin är nytvättad och väntar bara på att bli använd. Har legat  i solen en dag so far och det vore skönt att få nån sån dag till :)

Näpp, nu måste jag rusa. Ha en find dag :D

2 kommentarer:

Jennie sa...

Längtar!!! <3

Trollkatt sa...

Ah-hahahaha var finns bilderna från er förra träff???? ;-D