måndag 22 september 2014

Vill måla, tips tack!

Har på senare tid känt för att måla. Helt sjukt för jag ör verkligen helt talanglös med penna eller pensel. Noll känsla för estetik. Men ändå. 
Känner för att få ut... Nåt! Vet inte hur det skulle se ut eller vad jag vill måla men har ändå en längtan efter en duk och massa färger. Vad ska man som helt gröngöling välja? Olja eller akryl? Kostnad? Tips tack!


Har nyss petat Petter i säng och nu ligger jag med Maja i knäet i soffan och slappar. Härligt! Mängder av värmeljus och blockljus är tända och lågorna dansar så vacker och skapar mönster och skuggor.

Julia sitter såklart på sitt rum och häckar. Inte speciellt överraskad.
Henke ligger ute inatt. Han är nånstans i Norge, Molde. Tomt är vad det är och mest tomt lär det vara i sängen. Trots hans snarkande så är han saknad när han inte sover hemma <3

4 kommentarer:

Jennie sa...

Åh vad skoj! Akryl är ju enklast och smidigast att hantera. Ska du måla på mindre ytor och andra material än en duk så funkar hobblack på det mesta. :)

Only me sa...

Tack :) Har inte bestämt på vad ännu men tror både duk och kanske på papper. Skulle vilja ha pennor oxå. Svårt detta! Haha

Trollkatt sa...

De säljer billigt på dollarstore, både dukar och färger, kan kanske vara en bra start?

Only me sa...

Absolut Paula :) Tack för tipset :D